Miło nam poinformować o kolejnych nowych produktach w Raju Smakosza.
Rosoły Knorr przeznaczone są dla restauracji, hoteli, a także małych punktów gastronomicznych.
Zaczęliśmy od wprowadzenia trzech produktów:
Wydajność tego produktu to 233 litry, to znaczy tyle wywaru można przygotować z całego wiaderka proszku rosołowego. Inaczej - aby przygotować 1 litr rosołu należy użyć 15g produktu.
Knorr rosół z kury to produkt o odpowiednim smaku i słoności, ułatwiający stworzenie
esencjonalnego rosołu drobiowego, pozwala na znaczne skrócenie czasu
przygotowania rosołu gotowanego od podstaw. Ma delikatny kolor, jest klarowny i nie posiada cząstek warzyw, w
związku z czym znakomicie nadaje się także do przyrządzania sosów i zup
Wydajność tego produktu to 233 litry, to znaczy tyle wywaru można
przygotować z całego wiaderka proszku rosołowego. Inaczej - aby
przygotować 1 litr rosołu należy użyć 15g produktu.
Błyskawiczny rosół wołowy Knorr to optymalna w smaku i poziomie soli baza do stworzenia własnego rosołu
wołowego, a także różnego rodzaju zup, jako przyprawa znakomicie
sprawdzi się przy przyrządzaniu sosów i gulaszu. Rosół jest czysty,
klarowny, o złocistym kolorze.
Wydajność to 45 litrów, to znaczy tyle wywaru można
przygotować z całego wiaderka. Aby przygotować 1 litr rosołu, należy użyć 22 g produktu.
Rosół Knorr ma formę miękkiej pasty, której właściwości nie zmieniają się nawet długo po otwarciu opakowania. Zapewnia to łatwe dozowanie. Ma naturalny, aromatyczny, wołowy, zbalansowany pod względem
słoności smak, co daj możliwość doprawiania zupy/sosu zgodnie z własnym
upodobaniem. Może być stosowany jako podstawa do zup i sosów, jako przyprawa do gotowania oraz składnik marynat.
Rosół w paście nie zawiera konserwantów i sztucznych barwników.
Polecamy!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz